Mobile menu

2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları Son Kayıt Tarihi Uzatıldı.

 tyg yildiz2022 TÃœRKÄ°YE KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR SATRANÇ ÅžAMPÄ°YONALARI HAKKINDA ÖNEMLÄ° DUYURU!

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları kayıt süresi 17 Ocak 2022 Pazartesi Saat: 20.00'a kadar uzatılmıştır.

*Organizasyon Otel Ücretlerinde Güncelleme

Şampiyonalarımızı ilan ettiğimiz tarihten bugüne döviz kurlarında yaşanan hareketlilik nedeniyle Federasyon Yönetimimiz, sporcularımız ve velilerimize katkı sağlama amacıyla konaklama ücretleri ile ilgili gerekli girişimlerde bulunmuştur.

Federasyonumuzun yaptığı bu girişimler sonucunda; 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda organizasyon otellerinde konaklayacak sporcularımız için fiyatlarda yüzde 50 indirim yapılması, kayıt yaptıran ve ödemelerini gerçekleştiren sporcularımıza da yüzde 50 oranında ödeme iadesi yapılması sağlanacaktır.

İade işlemleri için https://ticket.tsf.org.tr/destek/open.php sitesi üzerinden ‘Yardım Konusu’ bölümünden ‘Muhasebe İade’ sekmesi seçilerek çıkan formun doldurulması gerekmektedir.

Bunun yanı sıra;

*Kafile Başkanları Hakkında

Her 20 sporcu için Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri tarafından görevlendirilecek 1 kafile başkanının konaklamaları federasyonumuz tarafından karşılanacak olup, konaklamaları federasyonumuz tarafından karşılanan kafile başkanlarına ulaşım bedeli ve görev ücreti verilmeyecektir.

İl Yarışmalarına Katılamayanlar Komisyona Başvurabilecek

İl yarışmalarına mazeretleri nedeniyle katılamayan sporcularımız mazeretlerini belirten bir dilekçeyi Federasyonumuza iletmeleri halinde, Şampiyona Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirme yapılarak mazeretleri kabul edildiği takdirde şampiyonaya katılım hakkı elde edeceklerdir.

Küçükler Satranç Åžampiyonası Yarışma Sayfası: http://tyg2022.tsf.org.tr/

Yıldızlar Satranç Åžampiyonası Yarışma Sayfası: http://yildizlar2022.tsf.org.tr/

TSF YÖNETİM KURULU