Mobile menu

Drogsan İlaç Firmasından Manisa Turkuaz Satranç Kulübüne Büyük Destek

turkuaz 2Kuruluşunun 41. yılını geride bırakan yerli ilaç firması Drogsan İlaçları A.Ş., Manisa'nın Yunusemre ilçesinde Operatör Dr. Erdem Nalbant ve eşi Dr. Olcay Nalbant'ın birlikte kurdukları Turkuaz Satranç Kulübü'ne sponsorluk desteği verdi. Drogsan ilaç firması ve Manisa Turkuaz Satranç Kulübü arasında gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması, 21 Haziran 2016 tarihinde; Türkiye Satranç Kulüpleri Asbaşkanı Zeki Diril, Drogsan İlaçları Satış Pazarlama Direktörü Bahadır Bostan, TSF Manisa İl Temsilcisi Aslan Goler, Drogsan İlaçları Grup Müdürü Kadir Erkan, kulübün satranç sporcuları ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Törende bir konuşma yapan Manisa Turkuaz Satranç Kulübü Başkanı Dr. Erdem Nalbant, çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, satranç sporuna yönlendirilmesi gerektiğini belirtti. Nalbant, "Bizim hedefimiz, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve kulüpten başarılı satranç oyuncuları yetiştirip Türkiye'de ve uluslararası düzeyde gerçekleştirilen turnuvalarda Manisa'yı temsil etmelerini sağlamak. Bu amacımızı gerçekleştirirken ihtiyaç duyduğumuz finansman desteği çok önemli. Hekim olduğum için uzun zamandır yakından bildiğim ve 'sağlığa saygı' sloganıyla yıllardır Türk ilaç sektörüne hizmet eden, Drogsan firmasıyla birlikte güzel işler başaracağımıza inanıyoruz. Firmamız bugün satranç dili tabiriyle "çift ünlem" yani çok güzel hamle yaptı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Türk satranç sporunun gelişimine hizmet ettiğimiz amaçlar doğrultusunda birlikte adım atmaktan dolayı mutluyuz." dedi.

Manisa'da satranç sporuna destek oldukları için büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Drogsan satış pazarlama direktörü Bahadır Bostan, "Burada çok büyük bir özveri ve alın teri var. Çocuklarımızın mutlu geleceği için çalışıyorsunuz. Biz de elimizden geldiğince çocukların sağlıklı zamanlarında da onların zeka gelişimini desteklemek için hazırız. Burada gördüklerimiz bizi çok duygulandırdı. Yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

Çocukların zeka gelişimini desteklemek için çalıştıklarını kaydeden firma grup müdürü Kadir Erkan ise "Bu kapsamda sosyal sorumluluk alanında satranç sporuna da destek vermek istedik. Halk arasında ilaç firmalarıyla ilgili, 'sadece ilaç üreten ve satan' olarak görülen bir algı vardır ama bugün böyle olmadığını gösteriyoruz. Türkiye'de çocuklara sadece hastalıkta değil, sağlıkta da destek olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Türkiye Satranç Kulüpleri Asbaşkanı Zeki Diril de sunduğu destekten dolayı firma yetkililerine teşekkür etti.

turkuaz 3

turkuaz 1

turkuaz 2