Mobile menu

Kütahya Belediyesi 20. Ulusal Evliya Çelebi Turnuvası

dsc 4698 toplu madalyaKütahya Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 20.Ulusal Evliya Çelebi Satranç turnuvası, 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Kütahya Gençlik Merkezi'nde Kütahya, Eskişehir, Afyon ve Sakarya illerinden toplam 124 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ailelerin ve genç sporcuların büyük ilgi gösterdiği 20.Ulusal Evliya Çelebi Satranç Turnuvası Minikler, Yıldızlar ve Büyükler kategorilerinde düzenlendi.

Kategorilerinde derece elde eden sporculara ödülleri, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen ve TSF Kütahya İl Temsilcisi İbrahim Okursoy tarafından takdim edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ertaş yaptığı konuşmada Kütahya Belediyesi olarak satranç sporunu çok önemsediklerini belirtti. Ertaş, "Bu etkinliği düzenlerken amacımız, çocuklarımızın bir sonraki yapacakları hamleleri zihinlerinde düşünerek bunu pratiğe geçirebilmeleridir. Turnuvaya gösterilen ilgiye ve emek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

dsc 4632-buyukler-1-2-3

dsc 4663-yildizla1-2-3

dsc 4694-mnk-1-2-3

dsc 4698 toplu madalya