Mobile menu

Mersin'de 3 Ocak Satranç Turnuvası Sona Erdi

Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Satranç Turnuvası sona erdi. Mersin'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 86. yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen turnuvaya 222 sporcu katıldı.

Ayışığı Düğün Salonu'nda yapılan ve 7 tur üzerinden 10 yaş altı, 11-14 yaş ve 15 yaş üstü olmak üzere 3 kategoride düzenlenen turnuvanın ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Satranç turnuvasına katılan tüm sporculara teşekkür eden Başkan Tuna, 2008 yılının herkese mutluluk getirmesini dileyerek sözlerini şöyle sürdürdü; Turnuvaya katılarak dereceye giren sporcuları kutluyorum. Dereceye giremeyenlere de bundan sonra ki turnuvalarda başarılar diliyorum. Ayrıca 2008 yılının herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum."

Konuşmalardan sonra turnuvada dereceye girenlere ödülleri Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler tarafından verildi. 3 kategoride düzenlenen turnuvada birincilere madalya, tam cumhuriyet altını, başarı belgesi ve birer bayrak, ikincilere madalya, yarım altın, başarı belgesi ve birer bayrak, üçüncülere madalya, çeyrek altın, başarı belgesi, satranç kitabı ve birer bayrak, dördüncü ve beşincilere ise satranç takımı, başarı belgesi ve birer bayrak hediye edildi. Tüm sporculara Başkan Tuna tarafından başarı belgelerinin verildiği törende turnuvayı yöneten hakemlere de birer teşekkür plaketi ve bayrak takdim edildi.