Mobile menu

İstanbul Emektarlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası

2019istanbul emektarlar foto2019-2020 İstanbul Emektarlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası 30 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihlerinde Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü katkılarıyla Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüleri Evi`nde düzenlendi. Emektarlar (50 Yaşüstü) ve Kıdemli Emektarlar (65 Yaşüstü) olmak üzere 2 kategoride düzenlenen turnuvaya 35 emektar satranççı katılım gösterdi.

5 tur düzenlenen turnuva sonunda dereceler:

Emektarlar Kategorisi: 1. Ali Bülent Özveren  2. Hür Yasin  3. Yakup Sezgün  4. Mustafa Aytuna  5. Ufuk Torun

Kıdemli Emektarlar Kategorisi: 1. Rıza Öney 2. İbrahim Bapoğlu  3. Tahir Sami Büyükgökçesu  4. Tunç Alankuş  5.  Salih Muratoğlu

Dereceye giren sporculara kupa ve madalya ödüllerinin yanı sıra Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü tarafından her iki kategoride yarım-çeyrek ve gram altın ile ödüllendirildiler. Ödüllerini Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü Başkanı ve Turnuva Direktörü Tayfun Kardeş, Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüleri Evi Başkan Yardımcısı Yılmaz Çevik ve Belediye yetkilileri sundu.

Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyor, turnuvaya destek olan Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü ve Kadıköy Belediyesi`ne teşekkür ediyoruz. Turnuva ödül töreninden fotoğraflara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

http://istanbultsf.org/emektarlar/2019/12/01/2019-istanbul-emektarlar-sampiyonlari-ozveren-ve-oney