Mobile menu

Fethiye Belediyesi Atatürk Kupası Satranç Turnuvası

pic 20191201 18115146130 Kasım-1 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenen organizatörlüğünü Fethiye Belediye Başkanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliğinin yaptığı Fethiye Belediyesi Atatürk Kupası Satranç Turnuvası tamamlandı.

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli salonlarında gerçekleşen turnuvada  210 sporcu hazır bulundu. Turnuvanın açılış maçını Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı S. Oğuz Bolelli ve ilçemiz sporcularından Kağan Torun yaptı. Fethiye ve çevre ilçe ve illerden gelen sporcular 5 kategoride yarıştı. Her kategoride dereceye giren ilk 3 sporcu kupa-derece madalyası-başarı belgesi ve 4.-10. arası dereceyi alan sporcular ise madalya almayası hak kazandı. Ayrıca her kategoride dereceye giremeyen en iyi bayan sporcuya kupa ve katılan tüm sporculara katılım belgesi verildi.

TSF Fethiye İlçe Temsilcisi Ünat Sayın yaptığı açıklamada, Satranç sporuna verdikleri destek için Fethiye Belediyesine teşekkür etti. Bu tür turnuvaların Fethiye'de daha çok gerçekleşmesi gerektiğini, satranç sporunun gelişmesi için ilçenin turnuvalara ihtiyaç olduğunu, temsilcilik olarak çocuklara satrancın sevdirilmesini, satranç sporunun yaygınlaşmasını amaçladıklarını belirterek, turnuvanın organizasyonuna katkıda bulunan Fethiye Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı S. Oğuz Bolelli’ye teşekkür etti.

İki gün boyunca mücadele ederek dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan sporculara ödülleri Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı S. Oğuz Bolelli, TSF Köyceğiz İlçe Atilla GÜLER, Tsf Fethiye İlçe Temsilcisi Ünat Sayın ve Hakemler tarafından verildi.

http://mugla.tsf.org.tr/satranc-haberleri/1074-fethiyebelediyesiatatuekkupasi-2019