Mobile menu

İstanbul İl Birinciliği Başladı

istanbul 22018-2019 İstanbul Satranç İl Birinciliği Finali 3 Ocak 2019 Perşembe günü Ataşehir Belediyesi Erdal Eren Kültür Merkezi’nde başladı. Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi Kent Konseyinin desteğiyle düzenlenen turnuva 4`ü unvanlı olmak üzere 29 finalist sporcunun katılımıyla hayata geçiyor. Turnuva açılış töreni Ataşehir Belediyesi Başkan Yrd. Orhan Çerkez, Ataşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu, İl Temsilcisi Rıza Öney, İl Temsilcisi Yrd. Talha Emre Akıncıoğlu, Ataşehir İlçe Temsilcisi Elra Ağın Cankorur, sporcular ve sporcu ailelerinin katılımıyla düzenlendi.

 

6 tur düzenlenecek turnuva sonunda 2018-2019 İstanbul İl Birincisi belirlenecek ve dereceye girecek sporcular Ataşehir Belediyesi tarafından toplam 12.000 TL maddi ödül ile ödüllendirilecek.

Turnuva sayfası

 

FOTO GALERÄ°    CANLI YAYIN  

DSCN9908

Turnuva açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başladı.

DSCN9896

Turnuva Teknik Toplantısı Başhakem IA Özgür Acar tarafından düzenlendi.

DSCN9918

Açılış konuşmalarında Ataşehir Belediye Başkan Yrd. Orhan Çerkez bu önemli turnuvaya Ataşehir Belediyesi olarak ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını belirterek tüm sporculara başarılar diledi.

DSCN9925

İl Temsilcisi Rıza Öney İl Birinciliği Finalinin rating ortalaması yüksek ve zor bir turnuva olduğunu belirterek, turnuvaya destek veren Ataşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.

DSCN9932

İl Temsilcisi Yrd. Talha Emre Akıncıoğlu açılış konuşmalarında yıl içerisinde İstanbul'da çok sayıda turnuva organize edildiğini, İl Birinciliği Finalinin de bunun en üst seviyesi olduğunu belirterek turnuvaya destekleri için Ataşehir Belediyesine ve Ataşehir Belediyesi Kent Konseyine teşekkür etti.

DSCN9935

Turnuva yapılan sembolik açılış hamlesiyle başladı.

DSCN9949

DSCN9983