Mobile menu

Mersin, Tarsus, Silifke ve Erdemli'de Satranç Şöleni

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları çerçevesinde İlimizde bir ilk gerçekleştirildi. Mersin, Tarsus, Erdemli ve Silifke İlçelerimizde 27-29 Ekim 2007 tarihleri arasında aynı anda 4 turnuva düzenlendi. Mersin, Tarsus ve Erdemli İlçelerimizde turnuvanın ilk gün İş Bankası yetkilileri stantlar açarak sporcularımızın lisans ve vize işlemlerine yardımcı oldular. Onları bu katkılarından dolayı kutluyoruz.

Mersin'nin dışında ilk defa aynı zamanlarda düzenlenen bu etkinliklerimize İlçe Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımız ödül kazanan sporculara ödüllerini tören alanlarında takdim etmeleri bizleri onurlandırdı. Mersin dışında Tarsus, Silifke ve Erdemli de katılımcı sayıları oldukça yüksek idi. Turnuva mekânlarına Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Gül TULAY ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sırasında ilçelerimizde de çok büyük bir satranç sevgisi ile dolu sporcu ve veliler bulduk. Hepsini kutluyoruz.

Ayrıca Erdemli Kaymakamı Sayın İsmail DEMİRHAN ve Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali ÖNGEL'e Erdemli Satranç İlçe Temsilcisi Aydın YAVUZ' a ve Silifke İlçe Temsilcisi Mehmet ÇOŞKUN' a teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Ömer Faruk ERCAN
Mersin İl Temilcisi

Erdemli'de gerçekleşen bu satranç şöleni hakkında basında çıkan haberi okumak için tıklayınız.