Mobile menu

Silifke’de Satranç Sevinci

Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi ve Satranç Federasyonu Silifke Temsilciliği tarafından organize edilen Cumhuriyet kupası satranç turnuvası sona erdi. 27-28 Ekim 2007 tarihinde Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi'nde düzenlenen turnuvaya Afacanlar kategorisinde 11 kişi, Minikler kategorisinde 42 kişi,Yıldızlar kategorisinde 23 kişi toplam 76 sporcu katıldı.


Afacanlar kategorisine katılan 11 sporcu hakem komitesi tarafından birinci ilan edilince katılan tüm sporculara Belediye Başkanı Bayram Ali ÖNGEL tarafından birincilik madalyaları takıldı. Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel yaptığı konuşmada birinci olan sporcuları kutluyorum sizden Türkiye birinciliği bekliyorum. Gelecekte Silifkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Silifke Belediyesi olarak satranç sporuna olan desteğimiz devam edecektir. Önümüzdeki yüz  yılın sporunun satranç olacağına inanıyorum.Tüm kategoriler de katılan sporculara da başarılar dilerim dedi.

Diğer kategorilerde dereceye giren sporculara ise Silifke Belediye Başkanlığınca plaket,madalya ve başarı belgeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında tören alanında yine belediye başkanı bayram ali öngel tarafından verildi.