Mobile menu

3. Geleneksel Adana Doğa Koleji Turnuvası

doa koleji satranc turnuvas 1Adana Doğa Koleji ve TSF Adana İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘’ 2018 Doğa Koleji Satranç Turnuvası’’ 05-06  Mayıs 2018  tarihlerinde Adana Kampüsünde  5 ayrı kategoride 7 farklı ilden 300 sporcunun katılımı ile tamamlandı.

Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu, Doğa Okulları Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Somalı ve İlkokul Müdürü  Emre Gürsoy’un açılış konuşmaları ve sembolik açılış hamlesini yapmaları ile turnuva başladı.  

Turnuva sonunda kategorilerde dereceye giren sporculara ödülleri; Doğa Okulları Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Somalı, Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi  Yalçın Gergeroğlu, Ortaokul Müdürü Önder Mercanlı, İlkokul Müdürü Emre Gürsoy, Halkla İlişkiler Müdürü, Saniye Şimşek, İlkokul Müdür Yardımcısı Özgür Can Kesici, Turnuva Başhakemi  Mustafa Hacıkasımoğlu ve Çukurova İlçe Temsilcisi Özgül Akın Şenkal tarafından verildi.  

Ödül töreninde kapanış  konuşmasını yapan Doğa Okulları Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Somalı; satranç sporunun önemini vurgulayarak, aydın düşünen, geleceği gören ve sahiplenen bireyler yetiştirdiğini,  çocuklara ve gençlere sonsuz güveninin olduğunu söyledi. Ayrıca turnuvada görev yapan hakemlere, sporcuları yetiştiren kulüp yöneticilerine ve de antrenörlerine başarı belgesi takdim etti. 

Adana İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu; Doğa Okullarının tüm kampüslerinde düzenledikleri satranç organizasyonlarını yakından takip ettiğini, Doğa Okullarının Türk satrancına verdiği önemin çok önemli olduğunu vurgulayarak Doğa Okulları Yönetim Kuruluna teşekkürlerini sundu ve Doğa Okulları Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Somalı ’ya plaket takdim etti.

Turnuva Sayfası

 

7 Yaş Genel Kategori Sıralama                     8 Yaş Genel Kategori Sıralama

  1. Mustafa Duman     Adana                         1. Semih Ölçal   Gaziantep
  2. Çınar Şengezer      Adana                         2. Ege Kaya     Adana
  3. Burak Kaymak       Mersin                         3. Batu Alkoç   Adana

 

9 Yaş Genel Kategori Sıralama                     10 Yaş Genel Kategori Sıralama

  1. Dastan Tugolbaev  Adana                         1. Mert Ayper              Adana
  2. Defne Şenkal         Adana                         2. Mehmet Efe Topçu   Adana
  3. Çağın Tuna Öcal    Gaziantep                    3. Tuna Teze                Adana

 

14 Yaş ve Altı Genel Kategori Sıralama

  1. Tolga Keçebaş       Adana
  2. Murat Yiğit Şibli    Adana

     3. Taylan Rüzgar İnce          Adana       

dogaadana18

doa koleji satranc turnuvas 7