Mobile menu

173. Yıl 173 Satranççı İle Kutlandı

dsc 0233Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla Rize İl Emniyet Müdürlüğü, GHSİM ve TSF Rize İl Temsilciliği işbirliği ile Rize’de satranç turnuvası düzenlendi.

07-08 Nisan tarihlerinde Rize Gençlik Merkezi’nde düzenlenen satranç turnuvası saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla birlikte İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nahit Karakaş’ın açılış hamlesi ile başladı. İki gün süren turnuvada küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde toplamda 173 sporcu yarıştı.

Turnuvanın son maçını Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik birlikte takip ettiler.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yıl dönümünde 173 satranç sporcusunun yarıştığı turnuvada yarışma salonuna gelen “Kanka Polis” ve “Temel Lider” çocuklar tarafından ilgiyle karşılandı.

Turnuva sonunda Vali Erdoğan Bektaş ile İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi kısa bir satranç maçı yaptılar.

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nahit Karakaş ve TSF Rize İl Temsilcisi Ersoy Ustaoğlu tarafından verildi.

dsc 0078

dsc 0087

dsc 0106

dsc 0157

dsc 0224

dsc 0233

dsc 0247

img 2230