Mobile menu

İstanbul'da 2.Kademe Antrenör Kursu Açılıyor

TSF İstanbul İl Temsilciliği tarafından 2.kademe antrenör kursu açılacaktır. Gerekli şartları sağlayan kurs adayları başvuru formu doldurarak müracaat edeceklerdir. Yapılan başvurular değerlendirildikten sonra www.istanbul.tsf.org.tr adresinden katılımcı listesi yayınlanacaktır.


Başvurular kesinlikle belirtilen prosedüre göre yapılacaktır. Programa katılacak kursiyerlerimiz için kursa devam mecburiyeti vardır. Başvuru yapan kursiyerler programı kabul etmiş sayılırlar ve programda değişiklik yapılmayacaktır.


Kursa katılım bedeli 100 YTL olup kurs sırasında makbuz karşılığında alınacaktır. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerler belgelerinin düzenlenmesi için 50 YTL vize bedeli yatıracaklardır. 2. kademe antrenör kursunda başarısız olan kursiyerler, bir sonraki kursa devam etmek zoruda olmayıp, doğrudan sınava girebileceklerdir. 2006 yılında yapılan 2. kademe antrenör kursunda başarısız olup doğrudan sınava girme hakkı olan kursiyerlerimizin isimleri katılımcı listesi ile beraber yayınlanacaktır. Son başvuru tarihi 24 Temmuz 2007 mesai saati bitimine kadardır.


Detaylı bilgiler, program ve başvuru formunu www.istanbul.tsf.org.tr sitesinden edinebilirsiniz.