Mobile menu

Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Fetih Kupası

kucukcekmecebelediyesi fetihİstanbul'un Fethinin 564. yılında Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Fetih Kupası Geleneksel Satranç Turnuvası, 28 Mayıs 2017 Pazar günü yapılan son tur maçları ve ödül töreniyle sona erdi. Avrupa'nın en büyük gösteri merkezi olan Yahya Kemal Beyatlı Sahnesinde düzenlenen turnuvaya 2 rating kategorisinde 6'sı unvanlı 350 sporcu katıldı.

Turnuva sonunda A Kategorisinde GM Mustafa Yılmaz ve B Kategorisinde ise Mahir Mete Kul Fetih Kupasını kazandı. Turnuvada dereceye giren sporcular Küçükçekmece Belediyesi tarafından toplamda 11.250 TL maddi ödül, kupa-madalya ve özel satranç takımı ile ödüllendirildiler. Ayrıca, turnuvaya katılan tüm sporculara satranç takımı hediyesi verildi.

 

DSCN8991TURNUVA SONUÇLARI-PGN     FOTO GALERİ  

DSCN9008A kategorisi: 1. GM Mustafa Yılmaz 2. FM Murad Nuri  3. CM ağatay Burcu  4. Emir Öztürk  5. IM Bashar Iyti 6. FM Esat Bağlan
A kategorisi ödüllerini Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Spor Müdürü Oktay Kurt sundu. Şampiyon GM Mustafa Yılmaz`ın ödülünü ise Oktay Kurt ve turnuvaya Bursa, dan katılan görme engelli sporcu Yunus Sönmez birlikte sundu.

DSCN8997B kategorisi: 1. Mahir Mete Kul 2. Ümit Özgür 3. Yousef Alashtar 4. İhsan Hincal 5. Eray Adıgüzel 6. Doruk Emir
Ödüllerini İl Temsilcisi Rıza Öney sundu.

DSCN9026 Turnuva Başhakemi FA Fuat Ergür ve turnuva hakemler

 

DSCN9015