Mobile menu

Balçova Belediyesi 3.Satranç Turnuvası

007Balçova Belediyesi ve TSF Balçova İlçe Temsilciliği tarafından üçüncüsü düzenlenen “Balçova Belediyesi 3. Satranç Turnuvası 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Balçova Belediyesi Spor Kompleksinde 4 ayrı kategoride 200 sporcuyla; Balçova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tuğrul Keskin Ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Ulusoy’un açılışa katılımıyla başladı.

Turnuva sonunda sporcu, veli ve antrenörlerin yoğun katılımıyla başlayan ödül töreninde, kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri; Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Belediye Meclis Üyeleri; Remziye Yüksel, Ender Akboğa, Yeşim Barış, Metin Tunus, Gülten Bilgi, Balçova Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Tuğrul Keskin ve Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Mustafa Ulusoy tarafından verildi.

Turnuvada bütün kategorilerde; 1. Kupa + Madalya + Bisiklet 2. Kupa + Madalya + Satranç Saati + Satranç Takımı 3. Kupa + Madalya + Satranç Saati 4. Madalya + Satranç Takımı 5. Madalya + Satranç Takımı 6. , 7., 8., 9. ve 10. Madalya ile ödüllendirildi.

Tüm sporculara katılım madalyası ve katılım belgesinin verildiği turnuvada, Süper Minikler ve Minikler kategorilerinde yarışan sporculara kitap verildi.

Sıralama: Süper Minikler - Minikler - Yıldızlar - Gençler

 

007