Mobile menu

Muğla Mart Ayı ELO Turnuvası

img-20170320-wa00092017 Muğla Mart Ayı ELO Satranç Turnuvası, 18-19 Mart tarihlerinde A-B ve C kategorilerinde olmak üzere toplam 96 sporcunun katılımı ile CNS Alışveriş Merkezinde gerçekleşti. İzmir, Isparta, Denizli ve Muğla'dan kuvvetli sporcuların yarıştığı turnuva birbirinden heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu.

C Kategorisinde; Arık Utku 5 puanla birinci olarak birincilik Kupası, Deniz Ela Gürz 4 puanla ikinci olarak ikincilik kupası, Ayşe Nilüfer Gürsel 3 puan ve averajla üçüncü olarak üçüncülük kupası kazandı. C kategorisinde dereceye giren sporculara ödüllerini İl Temsilcisi Ahmet Murat Yenici ve Menteşe Temsilcisi Mehmet Emin Kocakaplan verdi.

B Kategorisinde; Berra Fatoş Barlas 5,5 puan ile birinci olarak yarım altın ve birincilik kupası, Hasan Güneş 5 puan ve averajla ikinci olarak çeyrek altın ve ikincilik kupası, Okan Sarıkavak 5 puan ve averajla gram altın ve üçüncülük kupasını kazandılar. B kategorisi birincisi Berra Fatoş Barlas aynı zamanda en iyi bayan ödülü olarak kupa, Gülenay Güneş en iyi ikinci bayan ödülü olarak madalya, Feridun Acar ise en iyi UKD puanı olmayan sporcu ödülü olarak kupa kazandılar. B kategorisinde dereceye giren sporculara ödüllerini Turnuva Direktörü ve Sponsoru Barış Öztürk ve Başhakem Yardımcısı Ali Ülgün verdi.

A Kategorisinde; Bartu Ersöz 5 puan ve averajla birinci olarak yarım altın ve birincilik kupası, Yakup Eryiğit 5 puan ve averajla ikinci olarak çeyrek altın ve ikincilik kupası, Batıkan Aybey Akın 4,5 puan ile gram altın ve üçüncülük kupasını kazandılar. A Kategorisinde Mihriban Hekimoğlu en iyi bayan sporcu olarak kupa, Sıla Eylül Türkoğlu en iyi ikinci bayan olarak madalya kazandılar. A kategorisinde dereceye giren sporculara ödülleri ise Başhakem Salih Güzel tarafından verildi.

Tüm sporculara katılım belgesinin verildiği turnuvada aynı zamanda CNS alışveriş merkezi müdürüne, il temsilcisine ve hakemlere turnuva sponsoru Barış Öztürk tarafından plaket hediye edildi.

Başhakemliğini NA Salih Güzel'in yaptığı turnuvada NA Ali Ülgün Başhakem Yardımcısı, Mehmet Emin Kocakaplan, Ufuk Aysu ve Özge Kırbaş hakem olarak görev yaptılar.

img-20170320-wa0009