Mobile menu

Ödüllü Bursa Büyükşehir Belediyespor 16. Açık Turnuvası

bbb acik16 afisBursa Büyükşehir Belediyespor 16. Açık Satranç Turnuvası 25-26 Şubat 2017 tarihlerinde Merinos AKKM salonlarında düzenlenecektir.

6 tur sürecek olan turnuva 3 kategoride gerçekleşecek. A ve B kategorileri sonuçları ELO, tüm kategoriler UKD hesaplarına dahil olacaktır.

Başvuru için kategori isimlerine tıklayınız.
A Kategorisi: Elo puanlılar ve 1600 ve üzeri UKD puanı olanlar
B Kategorisi: Maksimum kuvvet puanı 1600'ün altında olanlar, ELO/UKD puanı olmayanlar
C Kategorisi: 12 yaÅŸ ve altı (2005-2010 doÄŸumlu) sporcular.

Son BaÅŸvuru: 23 Åžubat 2017 PerÅŸembe 17.30
Kontenjan: Her kategoride 64 sporcu (Kontenjanlar Elo, UKD, başvuru sırasına göre belirlenecektir.)
Katkı Payı: 50 TL (A kategorisi), 30 TL (B ve C kategorileri) Ayrıntılar devamında
Ödüller: Toplam 2.000 TL. Her kategoride ilk 3'e kupa, ilk 5'e madalya ve C kategorisinde her yaş grubunda ilk 3 sporcuya madalya.

Bursa dışından katılacak 8 sporcunun (öncelikli olarak 1900 ELO üstü ve davetli sporcular) konaklama, katkı payı ve yol masrafları Bursa Büyükşehir Belediyespor tarafından karşılanacaktır.

Yarışma Yönergesi

Konaklama talepleri Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleÅŸtirilmelidir."> Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleÅŸtirilmelidir. adresine yapılmalıdır.

Ayrıntılar yönergede.

Turnuva Yeri: Merinos AKKM

Ä°letiÅŸim:  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleÅŸtirilmelidir."> Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleÅŸtirilmelidir.

Turnuva Sayfası: www.bursabbsatranc.com