İl Temsilcileri Buluşması Sona Erdi

img 4996Ankara’da gerçekleşen Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcileri toplantısı bugün sona erdi.

Ülkenin dört bir yanından gelerek Ankara’da buluşan TSF Temsilcileri, dün gerçekleşen açılış programı ve ardından Kişisel Gelişim Uzmanı Adem Karafilik’in “İnsan İlişkileri” başlıklı sunumunun ardından iki gün boyunca; Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu, Teknik Kurul, Merkez Hakem Kurulu, Eğitim Kurulu ve Kulüpler Koordinasyon Kurulu başkan ve üyeleri ile bir araya gelerek, eğitim ve bilgilendirme toplantılarına katıldılar.

Tüm katılımcıların sorular sorup, görüş, öneri ve problemlerini dile getirdiği toplantı oturumlarının ardından, TSF Asbaşkan Halil Hilmi Darı genel değerlendirme konuşması yaparak tüm il temsilcilerine teşekkür etti.

Toplantı programının kapanış konuşmasını yapan Başkan Gülkız Tulay ise tüm il temsilcilerine katılımları için teşekkür etti. İl Temsilciliğinin zor olduğunu kadar son derece güzel bir görev olduğunu dile getiren Tulay, “Zaman zaman sıkıntılar yaşıyor olsak da büyük ve güçlü bir aile olduğumuz için her şeyi birlik ve beraberliğimiz ile aşıyoruz. Varlığınız bizlere hep güç veriyor. İyi ki varsınız" dedi.

Tulay, konuşmasının ardından, il temsilciliği görevinde 10 yılını tamamlayan il temsilcilerine de teşekkür plaketi takdim etti.

TSF İl Temsilcileri Toplantısı toplu fotoğraf çekiminin ardından tamamlandı.

FOTO GALERİ

img 4812

img 4825

img 4832

img 4849

img 4859

img 4899

img 4946

img 4917

Başkan Gülkız Tulay

img 4908

Asbaşkan H. Hilmi Darı

il plaket

Başkan Tulay, İl Temsilciliği görevinde 10 yılını dolduran temsilcilerimize teşekkür plaketi sundu

img 4996