TSF İl Temsilcileri Toplantısı Antalya’da!

img 0402Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcileri Toplantısı, 2 Şubat 2018 Cuma günü Antalya Kemer’de başladı.

4 Şubat Pazar gününe kadar sürecek İl Temsilcileri Toplantısı, TSF Başkanı Gülkız Tulay'ın açılış konuşmaları ile başladı.

Federasyonun faaliyetlerine yönelik il temsilcilerine sunum yapan Tulay, Türk satrancının son bir yılda elde ettiği sportif başarıları, ülkenin dört bir yanında hayat bulan projeleri ve örgütsel yapı bakımından gelinen noktayı katılımcılarla paylaştı.


img 0303“Hedeflerimiz ve umutlarımız her geçen gün büyüyor” diyen Başkan Tulay, Federasyon olarak illerinde özveriyle çalışan, satranca gönül vermiş il temsilcileri ile Türk satrancını etkili bir şekilde tanıtma, daha fazla yaygınlaştırma ve nice güzel başarıya ortak olma amaçlarını gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Başkan Tulay’ın konuşmasının ardından Prof. Dr. Hüseyin Altunbaş tarafından “Sporda Sponsorluk ve İletişim” başlıklı sunum gerçekleştirildi. Türkiye’de sporun iletişim stratejisindeki kullanılma boyutuyla ilgili açıklamalar yapan Altunbaş, sporun hedef kitleye doğrudan ve etkili şekilde ulaşması, spor pazarlamasının önemi ve markalara sağladığı avantajlar konularında katılımcılara bilgiler aktardı.

TSF Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ümit Şifaver, Temsilcilikler Koordinasyon Başkanı Mustafa Eroğlu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı IA Güran Ünal, Teknik Kurul Başkanı IA-FI Aykut İlker Mete, Eğitim Kurulu Başkanı FT Ozan Çapan ve Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanı Zeki Demircan’ın da hazır bulunduğu il temsilcileri toplantısı, yarın Asbaşkan Halil Hilmi Darı’nın “Organizasyon ve Özel Turnuvalar” başlıklı oturumu ve kurul başkanlarının sunumları ile devam edecek.

img 0267

img 0313

img 0370

img 0328

img 0306

img 0255

img 0257

img 0340

Prof. Dr. Hüseyin Altunbaş'ın “Sporda Sponsorluk ve İletişim” başlıklı sunumu

img 0320

img 0380

img 0413

img 0395

img 0402