Mobile menu

Galatasaray Spor Kulübü Satranç Arenası Ankara Eğitimlerine Başlıyor

GS SATRAN ARENA AF-Galatasaray Satranç Arenası'nda her seviyeden sporcuya satranç eğitimi Teoman Ulucan ve ekibi tarafından sistematik şekilde verilecek. Eğitim ekibinde FT(FIDE Trainer) Teoman Ulucan, WGM Kübra Öztürk, Hakan Işılak, Ekrem Özçelik ve Uğur Altan antrenör olarak görev alacaklardır. 09

Ekim 2014 Perşembe gününe kadar devam edecek kayıtlar için 1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin 0 312 446 47 48 numaralı telefon numarasından Çelen Arıkan'a ön kayıt yaptırılabilecek. Seviye tespit belirlemesi 25 Eylül 2014 Perşembe gününden itibaren mesai günleri içinde saat 10.00–16.00 arasında;

1. Ankara Galatasaraylılar Birliği'nin İzmir Caddesi No: 19 Kızılay / Ankara
2. 1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin Uğur Mumcu Caddesi Küpe Sokak No:10/8 Gaziosmanpaşa - Çankaya / Ankara adreslerinde yapılacak ve sporcular seviye tespiti sonucunda uygun kurlara yerleştirilecektir.

Çağrı merkezine kayıt yaptıran sporcuların, belirtilen gün ve saatler içerisinde 15 dakika sürecek olan seviye tespit belirlemesine gelmeleri rica olunur. Kurslarımız 11 Ekim 2014 Cumartesi günü başlayacaktır. Satranç eğitimi Ankara Galatasaraylılar Birliği'nin İzmir Caddesi No: 19 Kızılay / Ankara adresinde yapılacaktır. Süratli, doğru ve çabuk düşünebilmeye yardımcı olan, planlı hareket etmenin önemini ve gerekliliğini kavratan, dikkatini tek konu üzerinde yoğunlaştırabilme alışkanlığını kazandıran, kişiliği ve karakteri olumlu yönde etkileyen, geliştiren satranç sporuna, her seviye ve yaş grubundan tüm satranç severlerin katılımı bekleniyor.

Ön kayıt ve her türlü ayrıntılı bilgiyi 1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği Koordinatörü Çelen Arıkan'dan 0 312 446 47 48numaralı telefonu arayarak alabilirsiniz.