Mobile menu

Eğitim Atağı Sürüyor

egitimanasayfaFederasyonumuzun sporcu eğitimine ilişkin eğitimler sürüyor. Bu kapsamda As Başkanımız Gül Tulay'ın koordinasyonunda AYGEK (Alt Yapı geliştirme Kurulu) tarafından yürütülen yerel eğitim kamplarında Mart ayı itibari ile 15 merkezde 20 ilimize seslenen alt yapı geliştirme eğitimleri tamamlandı.

Bu eğitimlerde, 14 yaş altı ulusal havuzda bulunan sporculara motivasyon, birlikte olma, takım anlayışı ve spor psikolojisi konuları ile taktik eğitimi verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinin önemli desteği altında süren eğitimlerde genç yeteneklerin keşfi, yarışma hazırlığı, sporcu beslenmesi ve kondisyon eğitimleri de öne çıkarılıyor.

İstanbul, İzmir, Manisa, Mersin, Hatay, Ankara, Bursa, Tekirdağ, Aydın, Adana, Gaziantep, Denizli, Antalya, Kocaeli ve Muğla merkezlerinde tamamlanan birinci eğitimlerde öne çıkan sporcular için tematik kamplar da planlanıyor.

18 yaş altı, A ve B ulusal takımlarımız ile Kadın ulusal takımlarımızın aylık olağan eğitimlerinin yanında seçilmiş sporcular ile tematik kamplar da sürüyor. Olimpiyat hazırlığı için oluşturulan eğitimlerde dünyaca ünlü seçkin antrenörlerden GM Predrag Nikolic, GM Pavel Tregubov, GM Artur Jussupow, GM Oleg Romanishin, GM Alexander Beliavsky, GM Viktor Bologan ile  sporcularımız büyük bir heves, heyecan ve ilgi ile antrenörlerinin verdiklerini paylaşıyorlar.

Ayrıca; A Milli Erkek, A Milli Kadın, Altyapı Kırmızı Bayan, Altyapı Bayan, Altyapı Kırmızı, Altyapı Beyaz ve Altyapı Turkuaz gruplarımız da her ay düzenli olarak  GM Efstratios Grivas, GM Adrian Mihalcisin, GM Mikhail Gurevich, GM Georg Mohr ve IM Elisabeht Paehtz ile eğitimlerine tüm hızla devam ediyorlar.   

Mayıs ve Haziran ayları içinde yapılacak Anadolu eğitim atağında planlanan iller de şöyle;

Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Kayseri, Kahramanmaraş, Adıyaman, Şanlıurfa, Bitlis, Siirt, Şırnak, Mardin, Batman, Kırıkkale, Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Erzurum, Tunceli, Erzincan, Elazığ, Bingöl, Malatya.

Bu illerimizin çalışma programları AYGEK tarafından temsilciliklerimize iletilecek.

AYGEK ve Ulusal takımlarımız bünyesinde eğitimlerde yer alan antrenörlerimiz de şöyle:

FM Hakan Erdoğan, FM Can Yurtseven, FM Yakup Bayram, FM Alper Efe Ataman, GM Barış Esen, Onur Kınsız, Necmettin Korkmaz, Fethi Apaydın, Erman Gülten, Emir Öztürk, Deniz Seyhanoğlu

Kamplardan Fotoğraflar

adana1
Adana
adana2
Adana
antep
Gaziantep
bursa
Bursa
hatay1
Hatay
hatay2
Hatay
istanbul1
İstanbul
istanbul2
İstanbul
 kocaeli1
 Kocaeli
 kocaeli2
 Kocaeli
 manisa
 Kocaeli
 manisa
 Manisa
tekirdag
Tekirdağ
antalya1
Antalya
antslya2
Antalya
IMG 9121
Ankara
IMG 9132
Ankara
IMG 9137
Ankara
IMG 9587
Ankara
IMG 9605
Ankara