Mobile menu

Şampiyonluk Mücadelesinde Sona Yaklaşıldı

ikkk2020 Türkiye Küçükler Şampiyonası’nda sona yaklaşıldı. 7 yaş genel kategorisinde Ege Öz 8’de 8, kızlar kategorisinde Gülce Deniz Aktaş 7’de 7 yaparak turnuvayı kayıpsız devam ettiriyor. 8 yaş genel kategorisine baktığımızda ise Doruk Taşdemir 7,5, kızlar kategorisinde ise Tuana Abak 6,5 puan ile zirvedeki isimler arasında yerini alıyor.

 

9 yaş genel kategorisinde Arif Ege Okudan 7,5, kızlar kategorisinde ise Kayla Nil Zeybek 6,5 puanla yarın yeni tura başlangıç yapacak. 10 yaş genel kategoride Ege Tuna Öktem, Salim Fenerli, Göktan Can Kara ve Uygar Duruçay 7, kızlar kategorisinde ise Duru Uçar, Ceylin Kaldırımcı ve Rengin Aslan 6 puan ile zirvede.

11 yaş genel kategorisinde ise CM Arda Çamlar, kızlar kategorisinde Derya Defne Susin 6,5 puan ile günü geride bıraktı. Şampiyonanın en büyük yaş grubu olan 12 yaş genel kategorisinde CM Ediz Gürel, Egehan İpek ve Yusuf Çağan Türkmen 7,  kızlar kategorisinde ise Ezgi Mutlu 6,5 puan ile turu tamamladı.

2020 Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda 8. turun ardından 13 yaş genel kategorisinde Çağan Erdem Bektaş 7, kızlar kategorisinde Ecrin Efsa Büyük 7. turun ardından 6,5 puan ile yollarına devam ediyor.

14 yaş genel kategorisine baktığımızda ise 7. turun ardından Tunahan Yıldız ve Yağız Çınar Akın 6 puan ile 8. tura, kızlar kategorisinde ise WCM Gülenay Aydın 6. tura 5 puan ile başlangıç yapacak.  

15 yaş genel kategorisinde 7. turu Samet Harun Özsaç ve Muhammed Talha Güler 6, kızlar kategorisinde ise WCM Gülce Nehir Kara ve WCM Safiye Öykü İnce 6 puan ile tamamladı. 16 yaş genel kategorisinde CM Batu Çilek ve FM Batu Angün 6, kızlar kategorisinde 5. turun ardından Azra Ece Koç ve Ceren Süral 4,5 puan ile zirveyi paylaşıyor.

17 yaş genel kategorisinde ise 7. turun ardından FM Emirhan Tarlabaşı, Furkan Can ve Emir Gülbeyaz 5,5, kızlar kategorisinde ise 5. turun ardından WFM Eylül Çelik 6. tura 4,5 puan ile giriyor. 18 yaş genel kategorisinde FM Kayra Kamer ve Ömer Amir Akdağ 5. turun ardından 4 puan ile yoluna devam ederken ve kızlar kategorisinde WFM Sude Hereklioğlu 4 puan ile 5. Tura giriyor.

Yarın sabah saat 10.00’da başlayacak olan yeni turda tüm sporcularımıza başarılar dileriz.

Emektarlar’da ise bugün 6. ve 7. tur maçları oynandı. 2020 Türkiye Emektarlar Şampiyonası’nda 7. turun ardından sona yaklaşıldı. Turnuvamızın kıdemli emektarlarından Mustafa Sabri Koçak kendi kategorisinde turnuvayı 5,5 puan ile zirvede kalmaya devam ediyor. Emektarlar Genel kategorisinde ise IM Turhan Yılmaz ve Bülent Güner 6 puan ile zirveyi paylaşıyor.

Yarın 15.30’da başlayacak olan yeni turda tüm sporcularımıza başarılar dileriz.

Emektarlar Fotoğraf Galerisi

Küçükler ve Yıldızlar Fotoğraf Galerisi

Turnuva sayfaları: http://emektar2020.tsf.org.tr/

http://yildizlar2020.tsf.org.tr/

http://tyg2020.tsf.org.tr/