Mobile menu

Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu Turnuvası'nda Yarış Tamamlandı

unnamed 1Türkiye Satranç Federasyonu, Söke Kaymakamlığı, Söke Belediyesi, Söke Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü ve Remzi Zeytinoğlu Gençlik ve Spor Kulübü iş birliği ile düzenlenen ve bu yıl 10’uncusu organize edilen “Geleneksel Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu Ulusal Satranç Turnuvası”, 14-17 Haziran 2019 tarihleri arasında, Söke Ziraat Okulu’nda gerçekleşti.

Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu'nun açılış hamlesi ile başlayan ve beş kategoride oynanan turnuva birbirinden çekişmeli maçların ardından 17 Haziran 2019 Pazartesi günü gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi.

Türkiye’nin değişik illerinden 180 sporcunun yarıştığı turnuvanın ödül törenine; Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Söke Belediyesi Spor Komisyonu Üyesi Evren Gül, TAYEM Müdürü Lütfi Özenç ve Müdür Yardımcısı Adnan Sülü, Söke Satranç İlçe Temsilcisi Levent Yıldız, sporcular ve sporcu yakınları katıldı.

Beş kategoride yapılan yarışma sonunda;

 A kategorisinde; 1.Tuna Özateş, 2.Murat Keser, 3.Emre Kırılmaz, 4.Berke Güncan, 5.Eren Cenker Tan

B kategorisinde; 1.Eren Manas, 2.Yasin Uğur Coşkun, 3.Ahmet Güneş, 4.Neşe Acar, 5.Gürbüz Gür

C kategorisinde; 1.Baray Onaç, 2.Can Mete Duman, 3. Latif Yalcın, 4. Oğuzhan Soykan, 5. Nafi Akmazlar

10 yaş altı kategorisinde; 1.Yiğit Karaca, 2. Umut Sıddık Öztaş,3. Kaan Enes Usta, 4.Tuğrul Mustafa Aytekin, 5. Mert Karaca

8 yaş altı kategorisinde; 1. Can Yardımcı, 2. Ali Mert Çavdarlı, 3. Ege Yalçın, 4. Ege Görür, 5. Altan Orhan Çildağ oldu. 

unnamed

unnamed 1

unnamed 2