Mobile menu

2019 Dünya Okullar Satranç Şampiyonası’nda İkinci Gün

img 70862019 Dünya Okullar Satranç Şampiyonası’nda bugün ikinci tur oynandı. 125 oyuncuyla katıldığımız ilk turda oyuncularımız toplam 65 puan almıştı. İkinci turda ise rakiplerin zorlaşması neticesinde bu 55 puana düştü. Tabii birçok kategoride oyuncularımızın birbirleriyle eşleştiğini dolayısıyla toplam puanın yüzdesinin yüzde 50’nin biraz aşağısı veya yukarısında bir bantta seyredeceğini de göz ardı etmemek gerek.

İki tur sonunda tam puanlı oyuncularımıza açık kategorilerden başlayarak kısaca bir göz atarsak; 7 yaşta Yusuf Rüzgar Bayramıçlılar ve Can Şimşek, 9 yaşta Uygar Duruçay, Ateş Atabey Ayhan, Göktan Can Kara ve Abdurrahman Ergün, 13 yaşta Zeki Berke Çaputçuoğlu, Efe Hakan Öztürk, Efe Metehan Yavuz, Murat Kayrak ve Yankı Taşpınar, 15 yaşta Atakan Mert Biçer, 17 yaşta Emir Gülbeyaz, kızlarda ise 7 yaş kızlarda Alara Uygun, 9 yaş kızlarda Kayla Nil Zeybek, 11 yaş kızlarda Elif Zeren Yıldız, Zeynep Rüya Kaval, İrem Duru Bulmuş, 13 yaş kızlarda Elif Keskin ve 15 yaş kızlarda Gülce Nehir Kara şampiyonayı tam puanla sürdüren oyuncularımız.

Şampiyonanın üçüncü turu 20 Nisan Cumartesi günü 15.00’te başlayacak. Bütün oyuncularımıza başarılar dileriz.

Resmi Site - Sonuçlar - Canlı Yayın

Facebook - Twitter - İnstagram

Haber: FM Tarık Selbes

img 7152

img 7178

img 7086

Ana sponsorumuz Türkiye İş Bankası, davet ettiği sosyal medya fenomenleri ile yarışma salonunu gezerek sporcularımızın heyecanını paylaştı

img 7223