Mobile menu

Hayri Özbilen Anma'da Şampiyon FM Ahmet Olçum

DSCN9159Hayri Özbilen 5. Anma Satranç Turnuvası,  17 Ekim 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi.

Turnuva sonunda 7 maçta 7 galibiyet ile FM Ahmet Olçum şampiyon olurken, 2. FM Anar Aliakbarov, 3. Ali Bülent Özveren, 4. Mehmet Ali Kuseyri, 5. Yağız Çınar Akın, 6. Melih Kaan Can oldu. Turnuvada dereceye giren sporculara ödül töreninde kupa-madalya ve toplamda 2.500 TL ödülün yanı sıra Kartal Belediyesi tarafından ilk 3 sporcu Tam-Yarım-Çeyrek Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. 

Kartal Belediyesi ev sahipliğinde hayata geçen turnuvanın ödül töreni Özbilen Ailesi, İl Temsilcisi Rıza Öney, Kartal Belediyesi Spor Müdürü Yaşar Bıçak, Kartal İlçe Temsilcisi ve turnuva direktörü Besim Baş ve sporcuların katılımıyla gerçekleşti. Kapanış konuşmalarında Kartal Belediyesi Spor Müdürü Yaşar Bıçak turnuvaya ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, dereceye giren sporcuları tebrik etti. Hayri Özbilen`in oğlu Önder Özbilen ise babasının satrancı çok sevdiğini belirterek bu anlamlı turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür etti.

Final Sıralaması

DSCN9120 FOTO GALERİ  

DSCN9159  Turnuva genel sıralaması: 1. FM Ahmet Olçum  2.FM Anar Aliakbarov  3. Ali Bülent Özveren



   DSCN9137DSCN9140DSCN9142
İl Temsilcisi Rıza Öney, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından hazırlanan Fidan sertifikalarını Kartal Belediyesi Spor Müdürü Yaşar Bıçak, turnuva başhakemi IA Özgür Acar ve turnuva direktörü Kartal İlçe Temsilcisi Besim Baş`a sundu.

DSCN9161   Turnuva Başhakemi IA Özgür Acar ve turnuvada görev yapan hakemlerimiz..

DSCN9165