Mobile menu

Ulusal Takım Havuzu ve Özel Gruplar Kampı Ankara'da Başladı

kamp201822018 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar II. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı ve Özel Gruplar II. Kampı 12 Ağustos Pazar günü Ankara Grannos Thermal & Convention Hotel’de başladı.

Sporcuların beş gün boyunca eğitime tabi tutulacağı kamp programında ilk dersler, AYGEG Başkanı IM Yakup Erturan ve Kamp Koordinatörü Mert Altunay'ın sporcu ve velilere kamp kuralları ve işleyişi konusunda yaptığı bilgilendirme toplantısının ardından start aldı.

Toplam 173  sporcunun katıldığı kamp programında; AYGEG Başkanı IM Yakup Erturan, AYGEG Antrenörü Onur Kınsız, antrenörlerimiz GM Mikhailo Oleksiyenko, GM Camil Aghamaliev, IM Vladimir Grabinsky, IM Hasan Kılıçaslan, WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, FM Yasin Emrah Yağız, FM Ata Seçer, FM Serkan Yeke, İbrahim Tofan, WFM Emine Yanık, Gökhan Narman, Engin Yaşar Işık, Necmettin Korkmaz, İhsan Kılıç, Metin Alper, Emir Öztürk, Ervin Özkan, Erman Gülten, Murat Yelligedik, Doğan Küçük, Aydın Duman, Burak Özen, Bülent Erşahin ve Büşra Arığ tarafından eğitim verilirken, tercüman olarak ise Sedat Eser ve İlkin Ege Okay görev alıyor.

Sporcuların eğitimlerinin yanı sıra sinema, söyleşi, spor ve çeşitli etkinliklerle eğlenceli ve dolu dolu bir hafta geçireceği kamp programı 17 Ağustos Cuma günü tamamlanacak.


img 4458

img 4475

img 4485

 

img 4496

img 4513

img 4521