Mobile menu

2018 Küçükler, Yıldızlar ve Özel Grup Kampı 28 Şubat'ta!

kamp foto 20182018 Türkiye Küçükler I. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı ve 2018 Türkiye Yıldızlar I. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı 28 Şubat – 04 Mart 2018 tarihleri arasında Antalya Belek Maritim Pine Beach Otel'de gerçekleşecektir. Kamp kayıt başvuruları 16 Şubat 2018 Cuma günü sona ermiştir.

 
7 yaÅŸ kategorisinde Ulusal Takım Havuzuna giren sporcular için AÄŸustos ayında yoÄŸunlaÅŸtırılmış tek kamp çalışması planlanmaktadır. II. Kampın duyurusunda ilan edilecektir. 
 

Kampa Doğrudan Katılım Hakkı Olan Sporcu Kriterleri

Özel Grup Kriterleri

Kamplara katılamama durumunda mazeret dilekçenizi dahil olduğunuz kamp grubuna ait e-posta adresine iletmeniz gerekmektedir.

Küçükler Kampı: Katılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail olarak gönderilmelidir.

Yıldızlar Kampı: Katılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail olarak gönderilmelidir.

Özel Grup KampıKatılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail olarak gönderilmelidir.

Not: Lütfen onedrive ile göndermeyiniz.

Kamp Giriş Tarihi: 28 Şubat 2018 Çarşamba günü 12.30 itibari ile giriş yapılabilecektir.

Kamp saat 14:00'de bilgilendirme toplantısı ile başlayacak olup, ilk ders saat 15.00'te gerçekleşecektir.

Kamp Çıkış Tarihi: 04 Mart 2018 Pazar günü saat 13.30'da otelden ayrılış.

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampına katılacak sporcularımızın transferi için organize edilen servisler;

Havaalanında Görevli : Nuri Gültekin : 0541 332 39 70

Otogarda Görevli : Tuncay Karaca : 0541 259 25 53

Kamp süresince ulaÅŸabileceÄŸiniz Kamp Sorumlusu :  Mert Altunay : 0530 640 05 34

Kamp öncesinde iletişim için : 0312 309 75 94 / 119

Antalya Otogar:
28 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 11.00'da Otogar'dan, 04 Mart 2018 Pazar günü ise saat 13.30'da Otel'den Otogar'a hareket edecektir.

Antalya Havaalanı:
28 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 11.15'de Havaalanı'ndan, 04 Mart 2018 Pazar günü ise saat 13.30'da Otel'den Havaalanı'na hareket edecektir.

Transfer Süresi : Otogar – Otel : 50 – 55 Dk. / Havaalanı – Otel : 40 – 45 Dk.

Servis kullanmayacak katılımcıların kendi imkanları ile ulaşım sağlayacaklarını katılım formunda belirtmesi gerekmektedir.

Otel Adresi : Maritim Pine Beach – Belek / İleribasi Mevkii, 07525 Belek/Serik/Antalya, Türkiye

Konaklama Bilgileri (Her ÅŸey dahil)

*Yalnızca Küçükler (7-12 Yaş) Grubunda bir iştirakçı veli kabul edilecek olup, katılımcı velilerin 170 TL x 4 gece = 680,00 TL'yi otele giriş esnasında ödemeleri gerekmektedir. Yıldızlar Kampında veli konaklaması kabul edilmemektedir. Sporcularımızın 4 gece konaklama ödemeleri Federasyonumuz tarafından yapılacaktır.

*Yıldızlar Kampında ve Özel Grupta yer alan 13-18 yaş grubunda iştirakçı veli kabul edilmemektedir.

Kampa getirilmesi istenenler: Son dönemdeki turnuvalarının notasyonlarını kampa getirmeleri gerekmektedir. Tüm sporcuların derslerde kullanmak için yanlarında okul defteri (ilkokul boyu), kalem, silgi ve kalemtıraş getirmeleri gerekmektedir. Sporcularımızın spor kıyafetlerini ve mayolarını da getirmelerini hatırlatırız. Ayrıca kamp programına katılacak sporcularımızın özel yeteneklerini sergileyebileceği ensturman ya da ilgili materyallerini getirmelerini de rica ederiz.
Sporcularımızın başarısını olumsuz yönde etkilediğini düşündüğünüz sorunlar ya da üzerinde çalışılmasını istediğiniz konular hakkında psikoloğumuza iletilmek üzere ''Destek'' konu başlığında Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. / Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Not: Kampa iştirak edecek tüm sporcuların aşağıdaki dilekçeyi doldurup velilerine imzalatarak, sağlık kuruluşundan aldıkları ''spor yapmasında herhangi bir engel bulunmadığına" dair sağlık raporu ile birlikte bilgilendirme toplantısında kamp sorumlusuna teslim etmesi gerekmektedir. (Dilekçe)

KAMP KURALLARI