Mobile menu

Kamp Programımız Yine Unutulmaz Oldu

img 577950Toplam 81 sporcumuzun uzman antrenörlerimiz tarafından eğitim aldığı, aynı zamanda çok sayıda verimli ve eğlenceli etkinlikle unutulmaz zamanlar geçirdiği 2017 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampları ve Özel Çalışma Grubu Kampları Kasım ayı programı tamamlandı.

Antalya, Göynük'te gerçekleştirilen; TSF Başkanı Gülkız Tulay ve Başkan Vekili Aşkın Keleş'in de sporcu ve antrenörlerle bir araya geldiği kamp programı 08-12 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

Son derece üst düzey bir eğitim kadrosuna sahip olan kamp programında; Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda Ulusal Takım Havuzuna girme başarısı gösteren sporcularımız yoğun ve disiplinli bir programla yeteneklerini geliştirecek dersler aldılar.

Güne sabah sporuyla zinde başlayan sporcularımız gün içinde aldıkların derslerin ardından havuz, müzik ve sinema etkinlikleri  ile son derece eğlenceli bir hafta geçirdiler.

Kampta görev alan antrenörlerimiz; Teknik Direktör ve AYGEG Başkanı IM Yakup Erturan, AYGEG Yardımcı Antrenörü Onur Kınsız, antrenörlerimiz GM Evgenij Miroshnichenko, GM Camil Agamaliev, GM Georg Mohr, GM Oleksienko Mikhailo, IM Vladimir Grabinsky, IM Hasan Kılıçaslan, IM Ekaterina Atalık, Engin Yaşar Işık, Bülent Erşahin, Necmettin Korkmaz, Efe Kerem Uzunoğlu, Cemil Yener ve Metin Alper ders verirken, tercüman olarak ise Sedat Eser, Mert Tırak ve Oğuz Öner ve Kamp Koordinatörü Mert Altunay'a teşekkür ediyoruz.

FOTO GALERİ

 

img 5940

img 5954

img 5956

img 5968

img 5973

img 5790

img 577950