Mobile menu

Cemil Can’dan Paracin Açık’ta Altın Madalya!

pobednik a sm7 Temmuz 2017 tarihinden bu yana büyük bir heyecan ile devam eden 2017 Paracin Açık Satranç Turnuvası bugün oynanan son tur maçlarının ardından sona erdi. Son tur maçını beraberlik ile sonlandırıp GM unvanına kavuşan Cemil Can Ali Marandi 7 puana ulaşarak lider olarak sürdüğü turnuvayı zirvede bitirmeyi de başardı. Turnuvayı 7 puan ile tamamlayan diğer sporcularımız GM Suat Atalık 3, GM Vahap Şanal ise 5. sırada tamamladılar.

suat atalikTurnuvada şanssız mağlubiyetler alan GM Vahap Şanal, son 4 maçını da kazanmayı başararak adeta müthiş bir geri dönüşe imza attı. Bu galibiyetler ile 7 puana ulaşan GM Şanal turnuvayı da şampiyon Cemil Can ile eş puanlı 5. olarak tamamlamayı başardı. Bu sonuç ile turnuvayı +5,9 Elo kazancı ile bitiren sporcumuz yükselişine hızla devam ediyor. Turnuvada hep üst sıralarda bulunan GM Suat Atalık son turda IM Daniel Howard Fernandez (2485) ile berabere kalarak 7 puana ulaştı ve turnuvayı 3. olarak bitirmeyi başardı.

Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final Sıralaması

 

 ceyceykarssilama17

12. büyükustamız Ali Marandi, Atatürk Havalimanında Ankara Çubuk İlçe Temsilcimiz Veysel Kılıçarslan ve Yardımcısı Celal Aydın tarafından karşılandı.