Mobile menu

Kamp Coşkusu Sona Erdi

img 2595Toplam 162 sporcumuzun uzman antrenörlerimiz eşliğinde eğitim aldığı ve aynı zamanda çok sayıda etkinlikle eğlenceli ve verimli zamanlar geçirdiği 2017 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampları ve Özel Çalışma Grubu Kampları tamamlandı.

Antalya Mardan Palace Otel'de gerçekleştirilen; TSF Başkanı Gülkız Tulay ve Başkan Vekili Aşkın Keleş'in sporcu ve antrenörlerle bir araya geldiği kamp programı 15-19 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

Kuvvetli ve oldukça üst düzey bir eğitim kadrosuna sahip olan kamp programında; Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda Ulusal Takım Havuzuna girme başarısı gösteren 79 küçük, 38 yıldız sporcumuz ve Özel Çalışma Grubu içinde yer alan 45 sporcumuz yoğun ve disiplinli bir programla yeteneklerini geliştirecek dersler aldılar.

Kamp programı süresince sporcularımız için, Gökhan Narman tarafından Chessbase eğitimi verildi ve Psikolog Aytaç Ongun'un sunumuyla "Sporda Motivasyon-Performansı Artırma Yöntemleri" konulu seminer düzenlendi.

Her sabah güne sabah sporu ile zinde ve mutlu başlayan sporcularımız, derslerinin ardından yapılan "Queen of Katwe" ve "Masum Hamleler" film gösterimlerine de büyük bir ilgi gösterdiler. Kamp programının son gecesinde ise sporcularımız şiir okuyarak, şarkı söyleyerek ve enstrüman çalarak bireysel yeteneklerini sergilediler.

Aldıkları eğitim ve katıldıkları etkinliklerle son derece verimli ve eğlenceli bir hafta geçiren sporcularımız, ayrıca kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını da yaşadılar.

Kampta görev alan antrenörlerimiz; AYGEG Başkanı Yakup Erturan, Küçükler Grubu Sorumlu Antrenörü Onur Kınsız, Yıldızlar Grubu Sorumlu Antrenörü Doğa Cihan Göksel, GM Adrian Mikhalchisin, GM Evgenij Miroshnichenko, GM Georg Mohr, GM Alexander Beliavsky, GM Camil Agamaliev, GM Lasha Jangjava, IM Vladimir Grabinsky, IM Hasan Kılıçaslan, WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, FM Yasin Emrah Yağız, FM Serkan Yeke, FM Ata Seçer, FM Can Ertan, Metin Alper, İbrahim Tofan, Gökhan Narman, Aydın Duman, Ebru Kaplan, Bülent Erşahin, Necmettin Korkmaz, Engin Yaşar Işık, Cemil Yener, Efe Kerem Uzunoğlu ve Erman Gülten'e; psikoloğumuz Aytaç Ongun'a ve tercüman olarak görev yapan Oğuz Metin, Bahruz Rzayev, Çağatay Burcu, Mücahit Yenil, İlgin Ege Okay ve Ulvi Sadıkhov'a teşekkür ediyoruz.

 

FOTO GALERİ 

 

img 2595

img 2658

img 2633

img 2504

img 2531

img 2558

Kamp programında "Queen of Katwe" ve "Masum Hamleler" film gösterimleri yapıldı

 

kamp yetenek

Sporcularımız şiir okuyarak, şarkı söyleyerek ve enstrüman çalarak yeteneklerini sergilediler

 

img 2543

img 2783

GM Lasha Jangjava, GM Adrian Mikhalchisin, GM Evgenij Miroshnichenko, GM Georg Mohr, IM Vladimir Grabinsky

 

img 2780

Antrenör ekibimiz