Mobile menu

Şampiyona Ödül Töreni İle Sona Erdi

 MG_0973Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Gebze Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 2016 Türkiye Satranç Şampiyonası ödül töreni ile tamamlandı. Törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, TSF Yönetim Kurulu Üyeleri İslam Yücel ve WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı. 

Ödül töreni protokol konuşmalarının ardından Başkan Tulay, Turnuva Başhakemi IA Aykut İlker Mete, Turnuva Hakemi IA Atilla Gürmen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın'a fidan sertifikası takdim etti. 

Takdim töreninden sonra 2016 Türkiye Satranç Şampiyonu IM Mert Erdoğdu, ikinci IM Mert Yılmazyerli ve üçüncü FM Ege Köksal'a kupa ve madalyaları verildi. Şampiyonada yarışan sporculara elde ettikleri derecelere göre toplam 25 bin TL nakdi ödül dağıtıldı. 

 

 MG_0882
 MG_0890
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar
 MG_0893
Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay
 MG_0907
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker
 MG_0911
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu
 MG_0973
 MG_1004
 MG_1015
2. IM Mert Yılmazyerli - 1. IM Mert Erdoğdu - 3. FM Ege Köksal
Ayrıntılı bilgi ve fotoğraflar için Turnuva Sayfası