Mobile menu

2005 Süper Lig

2005 Türkiye Süper Satranç Ligi kulüplerimiz ana listelerini oluşturarak bu anlamdaki hazırlıklarını tamamladılar. 30 Mart 2005  günü kesinleşecek olan listeler üzerinde itirazlar ve düzeltmeler lig yönergesi ve takvimi doğrultusunda yapılacak.

Sıra Kurası Şile’ de çekiliyor.

 

Ligler takvimine göre belirlenen süper lig sıra kurası çekimi 31 Mart 2005 Perşembe günü  saat 14:00 de Grant Otel’de gerçekleştirilecek.

Önemli Uyarı !  Önemli bir uyarı Süper lig ve Kulüpler Şampiyonası il/yöre yarışmalarına katılacak kulüplerimiz için Teknik Kurul tarafından yapıldı. Süper Lig ve Kulüpler Şampiyonası yönergesi uyarınca (A.2- n ) kulüplerimiz Genç, bayan ve 16 yaş altı masalarda yabancı uyruklu sporcu oynatmak isterlerse bu sporcuların IM veya GM unvanlı sporcular olması zorunludur. Gelen başvurular ve yapılan iletişimlerde bu konunun dikkatten kaçtığı anlaşılmıştır.

2005_super_lig_takim_listeleri_24_mart.xls   itirazlar ve düzeltmeler için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.